Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

 

 ¤

 ¤      ¤ 

Vandrar

längs en stig för två

men just nu jag

ensam

får

 ~

Behöver tid för lugn och ro

bygga upp min egen inre tro

 ~

Tron

på mig

och min förmåga

hitta kraften för att våga

Våga ta sats igen

på jakt efter

sanningen

Sanningen om livet

och allt som vi ofta tar för givet

 ~

än så

länge går jag

ensammen hem

någon dag, någon gång

Jag vet ännu

inte

vem

ska någon få följa mig i

livets språng

Sen 

~~¤~~ 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-02-02 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Första versen är en pärla! Hoppades nästan att texten bara bestod av den....
Ensam är stark! Inte illa alls! Och det betyder INTE att man är ensam!
Man har bara valt att inte ha en partner just nu...
2007-02-02

  Lilla My* VIP
Så fint skrivet o som alltid är texten som ett konstverk för sig!
Hoppfullt för framtiden!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen