Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan mer än Du tror

 

 



När jag går, då går jag
Om jag stannar, då stannar jag
Jag vet vad jag ska göra
Och jag gör det jag ska
Men du bara tvekar
För du vet inte vad du vill

Du har ingen egen själ
Och du går i andras spår
Jag har min egen själ
Och jag vandrar min egen väg
Men du bara tvekar
För du vet inte vad du vill

Är du rädd?
Titta på mej, låt tiden visa
Din känsla skrämmer dej
men du kan styra den,
Jag vet att du kan

Det är ditt liv, din tid
Har du bara dåliga dagar?
Nej, så kan det inte vara
Du har bara inte hittat dom än,
dom bra dagarna.

Du tvekar, vad skrämmer dej?
Är det jag? Är det så?
Finn då din egna väg,
Finn din egna själ
Och du kommer att finna
Att du kan mer än du tror
Tro på dej själv och du slutar att tveka.

 

 

 




Fri vers av hellen
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-02-02 19:40



Bookmark and Share


    romani princess
jag önskar att jag kunde tro så
2007-02-22

    Porslinsdockan
Helt i mina tankebanor...Vem behöver en gud att tro på om man tror på sig själv? Att kunna luta sig mot sig själv i alla lägen och ta hand om det som händer...det är bra självkänsla och stärker en att våga gå vidare...läs gärna mina texter om du orkar ;)
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen