Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom

 

 

Somliga

lär sig aldrig

får hjärtar krossat

gång på

gång

 

Svävar

ett tag som på moln

slås sen ner till marken

så hörs bara

sorgesång

 

Kliver

så upp igen

traskar vidare

Bara för att ta om allt

ännu en

gång 




Fri vers av nettizen
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-02-03 12:38



Bookmark and Share


  Söder
Ja, bra skrivet...
2007-02-03

  sabina stark
Klockrent. Riktigt bra.
2007-02-03

  Lilla My* VIP
\"Lärde mig läxan
en gång för alla

igen\"

Konstigt... ibland lär vi oss aldrig läxan...tyvärr!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen