Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tråkighetens jävelskap

så trött jag känner mig
så tråkigt det är
ingen bok underhåller mig
önskar jag var en miljonär

då hade jag åkt till fjärran länder
sippat på vin och te
vandrat längs många ständer
och inga bekymmer i sikte att se

fantasier är så ljuvliga
men när verkligheten knackar
då står vi där samtliga
och säger, jävlar.....




Fri vers av TriSal
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-03 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TriSal