Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ånger

livet är inte lätt, det har jag vetat
att veta om att livet är svårt gör det lätt
så jag har letat
efter ett simpelt sätt
att kringå alla regel
för att bevisa att livet
kan vara som ett segel
skeppen är vi och havet
är tiden
vinden är våra drömmar
så stark vår dröm är så starka är vi
så ta hand om segeln och dess sömmar
så när de mörka molnen närmar sig
när drömmarna blir levande mardrömmar, skrik
ta emot, håll skeppet levande, stå på dig
de som misslyckas slutar upp som lik
livet är lätt när man lever utan ånger
inse det..........




Fri vers av TriSal
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-22 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TriSal