Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam arrogans

Enkel är det att vara ensam
Besvärligt att klara av känslan bara
När alla ser mig ser de min påtvingade arrogans
Lättare att vara arrogant än ensam
Känslan av besvärlighet lättas
Heller tar jag emot avsky, ilska
Än medlidande, svag empati




Fri vers av TriSal
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-27 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TriSal