Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du se på mig som jag ser på dig?

man kan säga att ens dagar är räknade
men kan man då räkna sina dagar?
jag undrar hur många dagar jag har kvar
försök att se mig som

plastfolie över matrester
regndroppar på fönsterrutor
så ska jag se på dig
som en avbiten ledning
mellan hjärtat och kylan
inuti

och stryk mig över håret
med dina darrande
välmenande händer
så har du mig
tills vi båda gömt våra
minnen långt borta i en skog
där snön aldrig smälter
i växthusvintern

så vänder jag mig inte om
för allt jag kommer att se


är ett par kalla händer
som inte orkade sträcka sig efter mig
& en äng där sommaren aldrig
slutar snurra.







Fri vers av matrjosjka
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-02-03 18:06



Bookmark and Share


    mystikrytmik
jättefin ser verkligen fram emot att höra dig läsa den 15onde vännen!
2007-02-04

    Naemi
Vilken underbart annorlunda text! Gillar starkt!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

matrjosjka
matrjosjka