Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en film jag såg ( Shall we dance )


Fångande nära

Håll mig nära
riktigt nära
underbart nära
för nära
för långt bort
för mjukt
för hårt

håll min hand
varsamt och våldsamt

håll mig här
nära intill dig
känna din blodstörst
känna dina vener
pumpa i mina
håll mig nära
tango nära

så fångande
så desperat besatt nära
håll mig här
intill dig
nära din bringa
i din doft
håll mig nära






Fri vers av Malin Johansson
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-01-30 20:50



Bookmark and Share


  Manal
En fin dikt som jag har kommenterat en gång förut *ler* Men jag undrar va filmen Shall we dance bra?
2005-02-08

    BoingBoing
Mmmm den filmen var faktiskt väldigt bra.... Åh just dom orden vill man väl kunna säga.... Vackert - rent
2005-02-07

  HaBiBi
att vara nära är det bästa!!! =)
2005-02-05

    Tussilago
Underbart fin!
2005-02-05

    Maria Saga

2005-02-04

  Frida E
kan känna denna..vacker och härlig rytm:)
2005-02-04

    Barbro. Norberg-Rönnlund
enormt skön "rytm" i denna,
kommignära dikt. Underbar !
2005-02-03

  josefina
Närmare, närmare... vilken bra dikt!!!
2005-02-02

  Rasmus Tegebjer
Och brilljant... Det är en underbar beskrivning av Nöden att få ha någon nära... :)
2005-02-02

  Roger VIP
Ja så bra! Tango-nära.
2005-02-01

    pzb
mmm, en närhet att drömma om ...
vacker och bra ....
2005-01-31

  Manal
Vem skulle inte vilja vara i denna situation? en mkt fin dikt med vackra ord
2005-01-30

  Cattis Rönn
Bra beskrivet!!
2005-01-30

    empty_sky
bra skrivet. den närheten som du beskriver vill man värkligen ha å känna.

2005-01-30

  Saara
sköön diikt
2005-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.