Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urblåst ikväll

Har man sett Borat
och dessutom
bitit av halva tanden
på en lakritsrot

finns det inte mycket
poesi kvar i själen




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-02-03 21:18



Bookmark and Share


  karolina d
ibland är själsspåren liksom bortblåsta, jag vet.
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth