Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- tillbakablick. jag tittade bort mot den klarblå horisonten. lördagslugn i utkanten av stan. Söder förblir alltid söder. tempo, fast i slowmotion, på något annorlunda vis. tunga tankar & lätta drömmar insmorda i svåra meningar. hårda fina ord.


love, love, love



det var inte så svårt för mig själv egentligen. nu när jag tänker tillbaka, så var jag faktiskt rätt nöjd då... om än helt fel ute.

vi kunde skratta åt relationen. hon & jag.
åt natten, skämten, sömnen & skratten.

vi kunde förbrylla oss själva.
filosofera,
konspirera & konstrura.


Oui, vilket underbart komplicerat liv. Ja, bäste läsare.
vilket underbart fruktansvärt liv. Men det var då, som sagt.

förutsättningslöst & framtidsutsiktslöst. men härligt för stunden. just då.

all we need is love,
fortfarande.




Övriga genrer (Essä/Recension) av anshaire
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-02-04 12:38



Bookmark and Share


  ordterroristen
Det ligger lite i det, säger bäste herr läsare. Härligt talande alster (för att inte tala om förorden). Jag kan erkänna att jag har \"filosoferat\" kring det här en hel del. Mardrömmar är lätta att dränka, de är de vackra minnen som alltid flyter & som alltid gör ont. Det dödar oss inte, men det får oss att hoppas att det hade gjort.

Fortfarande, det är värt lidandet.
All we need is love!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anshaire
anshaire