Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset från trädkronorna är tunnt. och kallt. själen är bräcklig. tveksam till allt mellan himmel & jord. helt enkelt sårbar. i ett stadium mellan framgång och undergång...


världens bästa



så jag lyfter pennan. spetsar tungan & fluffar till kudden. och spånar fritt kring det enda som berör mig för stunden. nu, imorgon och för alltid.

snart kaffe.

fast det är tidigt. alldeles för tidigt. ja, till och med ett nyfött barn skulle sova som en stock.

men jag vet vad jag vill förmedla. innerst inne.

det där pekorala kvittret från en fågel som inte sjunger.
den där raden om livet som stenhuggaren inte fått föreviga.

för våren är inte här.
och jag är inte död.
utan högst levande.
högst väntande.

på dig.

dig som jag vill ge.

ge världens bästa söndag.






Fri vers av anshaire
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 18:37



Bookmark and Share


    smuts
det är väldigt fint i sin enkelhet. jag tycker om hur du skriver.
2007-09-30

  Jenna.
Ozzy där fick du verkligen till den , målande och fångande :) Den känns äkta, \"dig som jag vill ge.
ge världens bästa söndag.\"
/ J :D
2007-05-01

  Amina
Otroligt fin, jag gillar hur du lagt upp den, den är liksom bra att läsa om du förstår, jaja. Bra var den i alla fall, vacker.
//amina
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anshaire
anshaire