Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oförklarligt och svårfångat. ständigt förgängligt, men evigt i sinnet. i sitt sammanhang krångligt, som


(2/2) En annan charm

.

eller helt enkelt underbart.

alldeles, alldeles, underbart.






Fri vers av anshaire
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-02-21 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anshaire
anshaire