Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en resa med dig

i äventyrets land är gränsen blott en känsla,

en tår, ett skratt,

en saknad, som på väg.


och om du undrar när - är svaret hur,

fast om du frågar, finns nog inget svar.



för i äventyrets land är vinden din.

som sagans slut,

och hjärtats slag.




Fri vers av anshaire
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anshaire
anshaire