Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

romantikerns motto



älskling,

låt oss le & förundra,

bara se och beundra,

varandra.


tills sömnen skiljer oss åt.

puss!





Fri vers av anshaire
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-03-07 00:33



Bookmark and Share


  ordterroristen
så detta var det omtalade ^^ ja, det är värt att vara stolt över ;D grymt härligt motto måste jag säga..

/osse.
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

anshaire
anshaire