Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två mord

Om jag
hade mist dig.

Jag ligger mosad under
7 ton tegel.

Om jag
hade mist dig.

Min skalle ligger krossad mot
asfalten.

Om jag
hade mist dig.

Min kropp skärs upp
i strimlor.

Om jag
hade mist dig.

Kvällen i snön.

Inte bara
ett
utan två mord
hade skett.




Fri vers av stronza
Läst 616 gånger
Publicerad 2005-01-31 06:50



Bookmark and Share


  Smultris
Bland det starkaste jag läst på länge...

Svidande, brutalt, vackert, omtänksamt...Ja, så himla bra.

*Tycker om*
2005-09-10

  Markattan
Starkt och bra! Känner igen känslan alltför väl...!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar