Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar om tålamod...


Snälla - sluta hacka på mig


Nån liten fågel känns det som
sitter där och pickar
till en början är det inte särskilt störande
känns helt okej ett tag

Så övergår pickandet i hackande
hack, hack, hack!
På samma ställe hela tiden, ihärdigt,
fruktansvärt irriterande

Enträgna försök att vifta bort den
misslyckas varje gång
hack, hack, hack, det där ljudet ökar
stör allting till slut

Hack, hack, hack, det måste gå hål snart
varför gör det inte ont?
Hackandet tar sig plötsligt igenom
och börjar äta av innehållet

Förnuft, tålamod, förståelse, självbehärskning
hackar i sig godbitarna
tills det är tomt och allt brister
SLUTA HACKA PÅ MIG!!

-HÅLL KÄFTEN!! Bara håll käften!!
Snälla?!




Övriga genrer av Scilla Nutrix
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-02-04 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix