Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns mig då

 

~*~ 

 

Jag

gav dig

ett ögonblick av

mitt liv

Du

gav mig 

en stund av din tid

 

Du

väckte min

nyfikenhet

Jag

väckte ditt

intresse

 

~sedan~

 

Mycken intensiv kontakt

utan att skriva kontrakt

 

Vet

inte riktigt

vad det var som hände

Måhända var det bara vindarna

som vände

 

Spelar

egentligen ingen roll

Allt finns inte inom min kontroll

Roligt var det så länge det varade

Många minnen i hjärtbanken

finns sparade

 

Det

enda jag nu

vill be dig

om

När vindarna viner

och havet

brusar

När

solen skiner

och träden susar

 

Tänk på mig en sekund

Andas mig  bara en liten stund

 

Minns mig då.... 




Fri vers av nettizen
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-02-04 21:30



Bookmark and Share


    Lindizz
åh så grymt bra, det känns att de handlar om sorg, saknad ..väldigt bra som berör...
2007-02-04

  Gawain
Den smakar sorg... eftersmak av sötman av en smula minne från något fint...

Gillar verkligen suset i den här, lämnar en känsla i sitt skummande kölvatten... :)
2007-02-04

    carimba
Jag tycker att början och slutet är helt underbart.
Men för mig känns den för lång, kanske lite överarbetad. Den skulle klara sig utan mellandelen från

sedan tom - finns sparade

Jag tycker att språket och läsrytmen i de delar som då blir kvar har en mycket högre klass, de är fenomenala
2007-02-04

  Lena K Nilsson VIP
Den här var fin...och bilden!
2007-02-04

    Elie
åh vad detta var vackert!
kan känna igen mig i din text.
allra mest tycker jag om;
\"Tänk på mig en sekund
Andas mig bara en liten stund\"
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen