Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte jag iallafall

Jag kan inte förstå varför ljuset är släckt. Den mörka känslan sitter i magen, inte i själen. Jag orkar inte bry mig om att älska. Älska någon ny. Eller är mitt hjärta för uppgivet för att vilja bry sig. Mitt huvud säger åt mig att inte orka bli kär, jag lyder. När allt kommer omkring, vem tror på kärlek då?




Fri vers av Fashioneditor
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-02-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fashioneditor
Fashioneditor