Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av tårar

När du vill finnas
vara nära, ge tröst
Låt då tårarna rinna
därav läker själen

Djupa sår
måste ge ränder på kinden
Förneka inte
smärtans gränser




Fri vers av Mejja
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-02-01 10:54



Bookmark and Share


    carimba
skrivet om tårarnas viktiga betydelse
2005-02-02

  Mats L.
och sant. Bra skrivet
2005-02-01

  Pica pica
...är så oändligt viktigt. Lika viktigt som vatten, mat och sömn...
2005-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mejja