Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskning

vacklande stjärnor
att säga oss tystnad

vill inte
dig
mer än som
en viskning

mot det verkliga

så inga ord
att väcka
dagen




Fri vers av Emma Magdalena
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ihh. :)
2008-03-14

  sputnik sweetheart
avskalad, ren, finstämd. jag tycker om fraseringen, radbrytningarna.
2007-03-12

  Jack E. Gladh VIP
Finstämt och vackert. Elegant och utrymme för läsaren att tänka själv. Positivt sparsmakat. Fin form
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Emma Magdalena