Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att villja men inte kunna


Aning

Det sliter i mitt bröst
Längtan efter närhet som
känns så långt bort.
Den närhet som bara öppenhet och
ärlighet kan ge.

Längtan efter kroppens mjukhet
åtråns förlösning.
Likt en villsen fågelunge söker
jag efter närheten.

Jag söker efter det glada skrattet
de gränslösa diskussionerna
den ömsesidiga
glädjen över att vara
tillsammans

Jag anar att det som finns i mitt bröst
är känslan av
tomhet




Fri vers av mjuk
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-02-01 20:48



Bookmark and Share


  Markattan
Ord fulla av vemod som berör. Känslan av tomhet är inte trevlig, må den snart upplösas av härligare känslor.
2005-03-04

  Anna Liljestrand
sorgset sä det river, vackert så det blöder.
Mycket öppet om längtan och saknad.
2005-02-01

  Cattis Rönn
när jag läste denna...kände så väl igen mig...Bra beskrivet!!
2005-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk