Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite bluddertankar bara sådär.....


Mot nya mål

 

 

Någon brukade kalla mig

fina

Vet inte om jag sedan

trampa på en

mina

Men han som kallade mig

fina  försvann  på

djupet 

Klev kanske över

avgrundsstupet

Mot nya strapatser

blickande

mot andra platser

 

Oavsett varför är jag

munter ändå

Har fått någon annan

att tänka på

Någon som inte slutat

höra av sig

snarare ökat sitt intresse

för mig

 

Och det är väl så det ska va

Att om man någon håller av

så vill man göra denna gla

Och det inkluderar ju

fortsatt kontakt

kanske till och med i

ökad takt..... 

 




Fri vers av nettizen
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-02-07 23:27



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja så ska det ju va!
Mer kontakt, Kanske
närkontakt!*ler*
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen