Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snuvad på konfekten


Skam den som ger sig

 

 

Rytande morrande stormmoln

virvlande i världens hav

rörde om alla sinnen

sedan begav sig av

 

Turbulent oroshärd

på något vis tyckandes

att havet är denna

uppmärksamhet värd

 

Stormmoln möter Oroshärd 

 

Oroshärden vinner

med ihärdigt enträget

uppvaktande

mot molnets självsäkerhet

som för givet tog

att det visste precis var det

stod

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-02-08 13:25



Bookmark and Share


  Lapptanten
Ordmagi på hög nivå. Jag virrar in mig i dina ordvalsar och ler härligt snurrig i huvudet. Och ändå är helheten så glasklar. Älskar den här texten. =) Bokmärkt blir den!
2007-02-08

    Lillemor
Urbra. Får direkt fantasier om världspolitiken, Irak och hela mellanösternproblematiken. Snyggt innehåll som ger många bilder.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen