Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland



tiden är ibland
ibland är tiden svår
jätte svår
då strör tiden salt i dina sår

Tiden är ibland
ibland är tiden inte din
så långt ifrån
en tid så långt ifrån fin

Mörkret är ibland
ibland är mörkret i den tystaste vrå
det djupaste dunkla du kan få

Mörkret är ibland
ibland är mörkret ett hopp om ljus
när dörren är halvstängd
och ljuset sipprar in

Leta inte min vän
allt kommer att bli bra snart igen




Fri vers av Malin Johansson
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-02-02 19:00



Bookmark and Share


  Manal
tycker om dena upprepningar de gör texten djupare på något sätt. mkt bra
2005-02-03

    empty_sky
bra skrivet
2005-02-03

  Ola Rydberg
Vacker och välskriven
2005-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.