Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntad gäst

Har kul på partaj
Tårta och glass och ballonger
Johan knackar på




Bunden vers (Haiku) av tobbA
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-02-09 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbA