Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorna

Det blir vad man gör det till säger de
Men ibland blir man så djupt nedtryckt i skorna att man inte kan komma upp igen
Då är det inte så lätt att göra något alls




Fri vers av tobbA
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbA