Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För lång för din vägg

Jag målade en tavla till dig
Den innehåller alla mina känslor
Men den var för lång för din vägg
Så nu står den i garaget




Fri vers av tobbA
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbA