Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev för fasen!

Skönheten i en vind
Den väcker oss till iv

Höstlöv
Vandrar igenom luften

De sprider färger
Och fastän vintern är mörk
Är sommarn ljus
Och våren är grön

Den ruskar oss och säger vakna
Men än finns snö i luften
Och än finns tro på sommar

Ett hjärta som frusit måste tinas upp
Och drömmar man inte längre minns måste man påmínnas om

Eller skit i drömmarna!
För solen står högt på himlen och svalorna flyger
Se till fruktträden
Bit i frukten och känn saften i munnen och ned längs kinderna

Det finns godhet
I allt

Naturen snurrar runt...
Och gipsplattor har även de sin charm

Tänd ett tomtebloss
Och mys




Fri vers av tobbA
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-02-09 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbA