Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tips

 

 

Livet

är en process

och jag tror stenhårt

på att vi är här för att lära

den svåra konsten i att låta

vingarna oss bära

 

Dit

ödet har bestämt

vår destination

som öppnar dörren

till en virvlande

passion

 

fånga ögonblicken

Duka fram besticken

Våga ta klivet

och hugg in på

livet 




Fri vers av nettizen
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-02-11 09:39



Bookmark and Share


  Hating
wow! denna är hur bra som helst! läst den tre gånger nu! jag kommer läsa den många fler!! *jätte applåd* =)
2007-02-11

    carimba
Visst ska vi alla våga ta kivet, gillar första delen lite extra...
2007-02-11

    sunnanvind
Inbjudan tas tacksamt emot!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen