Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag inte vore den jag är...


Om...

Om jag inte vore här, skulle jag vara i en annan del av världen? Kanske en annan del av mitt liv? Om jag inte upplevt dessa mörka nätter och grå dagar då tårarna är den enda tillflykten, skulle jag vara klokare eller mer naiv? Kanske en annan människa? Kanske mer deprimerad? Kanske mer som jag en gång var då världen verkade vara så stor, men nu är den så liten. Man lär sig av sina misstag och man lär sig framförallt uppskatta dem. Det gör ont en stund, men det går över. De mörka nätterna och grå dagarna ljusnar och får färg. Livet är en bergochdalbana. Upp, upp, ner, ner, höger, vänster, runt i en ring. Ödet är som popcorn eller en ask choklad kanske det var? Nej, som popcorn, i mitt sinne, som popcorn.




Övriga genrer av Nephlinea
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea