Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse bland vildar

Jag är vilse bland vildar
Vet inte vilken hamn som är trygg
Blåser vind i segel
Med luft som ebbar ut
Låter Maran rida mig
Tills jag ber om nåd
Klöser hål i själen
Och famlar efter Ariadnes tråd
I mörkaste djupen
Bor de mest ondskefulla väsen
Som viskar okvädingsord
Tills jag vanvettigt flyr
Gry dagen
Jag ser inget ljus
Faller längre ner i djupet
Faller tills jag blir till grus




Fri vers (Fri form) av Nephlinea
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-30 00:56



Bookmark and Share


  Klint
Blåser vind i segel
Med luft som ebbar ut

tills man inte orkar längre
tycker om dina rader om en sk hopplöshet
2022-08-31

    ej medlem längre
Det kan vara knepigt är ju vilse bland vindar själv :) Fint skildrat


2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea