Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ord ord

Det står mellan att drunkna eller flyga
Och jag har kramp

Mina sista krafter gick till att sända vad jag lovat
Och jag vet inte om du har kraft nog att dra upp mig

I en annan galax
Lång lång bort ...
Där jag inte drunknar i min själ




Fri vers av Nephlinea
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-31 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea