Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att nästan drunkna

Vissa dagar drunknar jag i skummet från alla intryck och känslor
Vadar ut i forsen tills vattnet når mig till midjan och låter strömmen ta mig
Djupt djupt ner i mörkret
Under ytan
Utan luft
Tills silvertråden sprättar upp min ryggmärg och tvingar mig tillbaka
Där ligger jag naken på stenen mitt i forsen och kippar efter andan
Inte idag
Inte inatt
Inte nu




Fri vers (Fri form) av Nephlinea
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-04 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea