Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag brinner

Lågor av krossat sammet mot naken hud
Smekandes, slickandes en oskuldsfull brud
Kaskader av glödande kol i sinne och blick
Jakande tysta ord med en villig nick
Fröjdefullt crescendo tills toppen är nådd
Blodstänk i etern tills ryggen är flådd
Andetag i takt tills elden falnar
Lågorna stillas och kolet svalnar

Om jag brinner så är det i stunden
Under eken i den grönskande lunden
Bland vittror och väsen att beskåda
Magin som i sommarnatten råda
Så bränn mig med järn, låt lusten tala
Mot naken hud tills jag faller i dvala
Att vaggas i trygghet på en stilla bädd
Klädd med mossa utan att vara rädd




Fri vers (Fri form) av Nephlinea
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea