Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck på riktigt


The exorcism of Emily Rose
och Thirteen ghosts

Släng er i väggen skräckisar
för vi lever i den riktiga världen
Den skräckigaste av alla




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-02-11 22:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Sååå sant kära vän!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt