Olyckan hände 30 /8, Martin dog dagen därpå

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckan hände 30 /8, Martin dog dagen därpå




Bara arton år

 



Så ungt liv som kommit till korta
Ja, plötsligt så är han bara borta
Visst fortsätter livet för alla hans vänner
föräldrar, släkt, ja alla han känner
För alla omkring det känns så tomt och så fel
för dem fattas nu denna viktiga människodel
Jag ska tänka på dig när jag ser stjärnor falla
Martin
du är saknad och väldigt väldigt älskad
av oss alla

Rebeccas mamma, Susanne




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 797 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 18:27



Bookmark and Share


  aol
så rörande fina minnesord
2010-10-01

  Yvonne
Vackra minnesord.
2009-09-17

  Rosen VIP
så hemskt, men vackert skrivet om det ofattbara...
sänder en tanke till alla inblandade...
2009-09-16

    sunnanvind
Så hemskt! Tänker på det ofattbara, o skänker en tanke...
2009-09-16

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Hur man ryser när man läser detta... men så fint skrivet.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt