Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom ensamhet

Av alla känslor i världen,
är kärleken den vackraste som finns.
Kärlekshunger och ömhetsbegär,
kärlekstörst som inte räcker till -
ord raserar allt
tomheten träder in i hjärtat

Kan man höra ljudet av ett gråtande hjärta?
Kan man höra när en själ går sönder?

© Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 740 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-01 23:08



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Det susar genom livets strid... mängder av ordlösa ting som bara deras ögon hör som lyssnar genom tårar..
2009-08-02

  Isak VIP
Absolut!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt