Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostmorgon

Så vacker dag kan vara
när mörker faller bort
En enda önskan bara
att våren kommer fort

Frost kommer om natten
så gnistrande och kall
till is blir allt vatten
och solen blir dess fall

Solig stråle tinar dagen
med ljus på allt och envar
Detta är naturligaste lagen,
kärleken, är frostens svar

@ Susanne Strömstedt




Bunden vers (Rim) av SusanneStrömstedt
Läst 770 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-28 08:34



Bookmark and Share


  Rosen VIP
vacker bild när kyla möter värme...
2009-10-31

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Titelförslag: Frostmorgon eller Senhöst. Snyggt fångad bild och stämning är det i alla fall!
2009-10-28

  Ronny Berk
naturlyrik av bästa märke; längtansfull men accepterande av årstiders skiftningar
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt