Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den finns inte för mig




Villkorslös kärlek

Om kärlekens villkor
betyder sorg och saknad,
varför ska jag då leva
i olycklig tvåsamhet?

Om kärlekens villkor
separerar mig från livet,
som jag burit inom mig,
då var jag aldrig älskad

Om kärlekens villkor
gör mig så vidrigt illa
var kärleken aldrig
längtande villkorslös




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 1612 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-17 16:50



Bookmark and Share


  aol
en sann rak dikt,
för så kan livet bli,
ja varför bev det så
en så berörande skrift
2010-10-01

  © anakreon VIP
Jag är ganska övertygad om att den "villkorslösa kärleken" är försedd med ett bäst-före-datum.
Tyvärr
Calle
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt