I min örtaträdgård

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min örtaträdgård




Skördetid

 

Visst är det vackert att skåda 
naturens egna ben 
dess vackra färger och dofter
det skönaste 
som kan uppnås på denna jord
 
 
 © Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 726 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 13:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert...mycket vackert!

Visst är det vackert att skåda
naturens egna ben

Vilka rader!
2009-09-16

  glittertindra
visst är det det... :)
2009-08-06

  Gawain VIP
Indeed, verkligen. Vackrare finns inte.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt