Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan och kurregli

 

 

I månskens belysning

liten älva traskar fram

Längs mullig skogsstig

förbi ekens kraftiga stam

 

Liten ekorrunge hon håller

i hand

Den lille har tappat sin

första tand

 

Förväntansfull min

från litet kurreglin

Där han med älvan går

längs bäckahästens strand 

Med ett lyckligt flin 

På väg mot Tandfeéns land

 




Fri vers av nettizen
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-02-12 05:18



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Såå gullig**
Sätt igång o skriv en sagobok!!;)
2007-02-12

  Hating
dina texter är så underbara! Nästan hör ett litet busigt skratt när man läser! =)
2007-02-12

  Ellan
ÅH den här var så underbar..
jag gillar detta med älvor å så,, du har verkligen fått till den så fin/Ellan
2007-02-12

  Söder
mmm... gulligt... fick mig att le stort...
2007-02-12

    sunnanvind
Nää... vad söt!
Den sparar jag!
Engla kanske gillar
den oxå!
2007-02-12

  Lapptanten
Åh vilken PeterPan-idyll, sagoskimrande, bedårande söt. =) Som att kastas in i en Disney-film (när den är som bäst skall tilläggas)
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen