Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädda mig

Grå trisstes
Som en ensam kaffesump
med lukten av cigarettrök

rädda mig

Slentrian var dag
Mekaniska rörelser
Bland alla andra

Jag är bara en av alla andra

rädda mig

Ta mig upp i livets pariserhjul
Låt mig se över hustaken
Och le mot himlen

Rädda mig, Från vardagen.




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-12 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson