Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd

såååå djävla rädd

att det händer igen

o inget kan jag göra

bara vänta o se



tålamod

öva tålamod

lämna över

till en kraft

o be om hjälp

att finna sinnesron igen



så ledsen

så rädd

så orolig

så besviken

så arg

så så så så allllllt




hoppas du lever

o mår bra

du finns i mitt hjärta

o jag hoppas jag finns i ditt

det kändes så

men jag kanske inbillade mig

jag vet inte

jag vet inte

jag vet ingenting




men har hoppet

i alla fall



snurrig i huvet

huvet snurrar

o vad det snurrar

fast jag sitter still




ja vad ska man säga

jag vet inte

jag vet inte

jag vet absolut inte

för jag vet ingenting



så är det ...men jag har hoppet

kvar

litet hopp

om att du hör av dig

att jag får höra din röst

när du säger .....

ja vad säger du?????????


suck



är detta kärlek?

jag vet inte

vet inte om jag vill vara med

om det ska vara så här



hatar ovisshet

bättre o veta

så ring

o säg som det är

spelar ingen roll om det är nåt jag igentligen inte vill höra

bättre o veta

o gå från det



så jag väntar....

o väntar

o väntar

o ber

hjälp mig o få min sinnesro

och svaret som jag kanske inte vill ha eller svaret som jag önskar


jag önskar......


din...





Övriga genrer av minette
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-02-12 20:45



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Gillar farten i denna kännsliga starka text, så hoppas även jag att du får ro.. tack
2007-02-18

  Madjori
Mycket förtvivlan i denna dikten, blir alldeles matt då jag läser den. Jag hoppas att du en dag får sinnesro och kan se allt med ljusa ögon.
2007-02-16

  Albert
tydlig rädsla, hugaligen, om det är så här på riktigt har du det inte roligt nu
2007-02-12

  Gawain VIP
Ibland vill man veta mer än man tror... även om svaret är det enda man inte vill höra..
2007-02-12

  Söder
Många känslor... och visst är det bättre att få veta... men fint att hoppet ändå finns kvar... känner igen detta så väl...
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette