Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knock-out


Nere för räkning -

uppe på tre! Känn dig blåst,

vinsten tar jag hem!




Bunden vers (Haiku) av Stardust VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-02-12 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP