Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smålarvigt


-Det kunde varit värre!
sa daggmasken som hamnat på rygg




Övriga genrer av Maud Li
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-02-13 11:25



Bookmark and Share


  Szelest
Hi hi Rolig... Det kan alltid vara lite värre...
2007-04-02

  Mangal VIP
Eller hur! Problem är väl vad vi gör dem till... Roligt, och förbluffande djupt.
2007-02-15

  SMLU
Den här texten gillade jag för att den får mig att fundera.. Ha jag verkligen sjunkt så hmla lågt egentligen..?
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li