Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämskott

snö på vägen
spindlar på toa
låsta lägen
ensam i Goa

djupa vatten
krånglande dator
svarta katten
folktomma gator

mörka skogar
spik nykter dans
hårda knogar
förlorad balans

sånt skrämmer inte mig

men din inställning
att du inte kan hjälpa
att du gör mig ledsen
gör mig rädd




Fri vers av Maud Li
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li