Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan skall


alla dessa färger
ber mig hålla tyst

rör mig mjukare
andas djupare
utan alla dessa konsonanter
knastrande kring tänderna

värderingsfritt
vill jag inhämta tiden
till outtalad nytta

det finns en plats
vid bröstbenet
som söker vibrationer
skyr manifest
helig skrift
bannbulla

minns tonen
bida bara




Fri vers av Maud Li
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 19:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt bejakande rader min vän..det finns en plats vid bröstbenet..tolkar in så mycket vilja och lust ..befriande!
2008-11-05

  Vind
Så vackert välskrivet om "bara varats rening". Det långa stycket känns befriande.

"utan alla dessa konsonanter
knastrande kring tänderna" , justa rader :)
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li