Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vane-limerick

En grabb ifrån Näsbydal
sa sig inte ha något val.
Åt oskalad banan
för att han var van.
Traditioner va hans ideal.




Bunden vers (Limerick) av Maud Li
Läst 654 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-12 15:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hii vilken härlig limerick..men han fick nog magknip te slut han..fniss
2008-05-16

  Ronny Berk
en välfunnet avskalad limerick...ja...läser med ett leende...
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li