Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm..om man man bara kunde lägga alla bekymmer i en mapp och radera den mappen,så skulle livet verkligen vara en saga..


LÅT MIN SÅPBUBBLA SPRICKA DEN ÄR ÄNDÅ SÅ SKÖR

Jag kan drömma om
En fungerande hjärna
Skriva mängder av
Sms
Utan att skicka
Inbilla mig att allt
Är som förr
Men det är bara
Fantasi
En verklighet
Fast på låtsas
Livet är
ingen saga
Trots det
Kan jag inte
Sluta
lura
Mig själv




Fri vers av Melisaac
Läst 685 gånger
Publicerad 2007-02-13 14:21



Bookmark and Share


    Replica
Denna tyckte jag verkligen om :)
2007-08-09

  Amina
förresten, jag älskar titeln!!
2007-03-09

  Amina
jättefin, mjukt språk. Jag gillar den här ;)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac