Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att fatta ett livsavgörande beslut


Hejsvejs

 

 

Nu

är det

dags att farväl ta

av en (o)kär gammal kamrat

 

Vi har hängt ihop i många år nu

har länge varit underlägets husfru

Men nu återtar jag kontrollen

över mitt liv

redo för ett stort kliv

 

Ingen plats har jag då för dig

utan nu är det tid att tänka på mig

Tänk så mycket pengar jag ska spara

utan att längre sponsra din tiara

 

Så nu säger jag tack och hej

från mig

och fimpar dig

 

~för gott denna gång~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-02-13 15:14



Bookmark and Share


  Lapptanten
Ja huga, en sådan har jag också. Inte direkt så att jag spar pengar genom att fimpa honom, men väl en massa energi! Man ska omge sig med snälla människor, de andra ska man inte bry sig om!! =(
2007-02-13

  Söder
Bra beslut... finns så mycket bättre saker att spendera pengar på...
2007-02-13

  Hating
hur bra som helst!! talangen sjunger om dig!
2007-02-13

  Thommy
Låter som ett klokt farväl som du kommer att må bra av
2007-02-13

    sunnanvind
Ha Ha Ha!!! Ja de slantarna kan läggas till annat kul nu! *ler*
2007-02-13

    Lillemor
Oj vad igenkännande.
Yes, ta ett kliv för dig själv.
Klar,koncist och målmedvetet
poetat.
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen